Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@17:30:22 GMT

دلیل تاخیر در پرداخت وام ازدواج چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۷۱۴۰۷

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی دلیل تاخیر در پرداخت وام ازدواج برخی متقاضیان را ثبت نام در یک بانک خاص و در نتیجه شلوغی صف دریافت وام آن بانک عنوان کرد.

خبرگزاری تسنیم: حدود 15 ماه از زمان مصوبه جدید مجلس برای افزایش وام ازدواج می‌گذرد و در فروردین ماه سال گذشته مجلس مصوب کرد تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوجین از 3 میلیون تومان به 10 میلیون تومان با دوره بازپرداخت 4 ساله افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین عنوان شد: بانک مرکزی موظف است اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را به ‌نحوی مدیریت کند که تعداد جوانان در صف وام ازدواج در پایان هر ماه کمتر از 50 هزار نفر باشد.

نگاهی به آمارهای بانک مرکزی در زمینه وضعیت پرداخت وام ازدواج در سال های اخیر نشان می دهد تعداد بانک های عضو سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از 12 بانک در پایان خردادماه سال 92 به 31 بانک و موسسه اعتباری در پایان اسفندماه سال 95 افزایش یافته است.

بر پایه گزارش ایبنا، از ابتدای سال 1388 تا پایان سال 1391 تعداد 4 میلیون و 545 هزار و 931 فقره وام ازدواج به مبلغ 111 هزار و 350 میلیارد ریال پرداخت شده بود که این میزان از ابتدای سال 1392 تا پایان سال 1395 به تعداد 4 میلیون و 69 هزار و 189 فقره، به مبلغ 191 هزار و 322 میلیارد ریال رسید.

در حال حاضر، زوجین می‌توانند با اقدام از طریق بانک های خصوصی، دولتی، ‌ قرض الحسنه‌ها و برخی موسسات معرفی شده در سامانه ثبت نام، تقاضای دریافت 20 میلیون تومان (هر یک از زوجین 10 میلیون تومان) با نرخ سود 4 درصد را داشته باشند.

یکی از مسائلی که در سال‌های اخیر درباره پرداخت وام ازدواج مطرح بوده، رقم تسهیلات پرداختی و همچنین مدت زمان انتظار برای دریافت وام است که در این زمینه از سال گذشته تدابیری در بانک‌ها اندیشیده شده است.

علاوه بر اینکه در قالب بودجه سال 95 کل کشور، مصوبه ای از مجلس به منظور افزایش تسهیلات وام ازدواج به 10 میلیون تومان ارایه شد، بانک مرکزی نیز از مردادماه سال گذشته به منظور تسریع در روند تسهیلات دهی بانک ها بخشنامه ای را به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.

در این بخشنامه بانک مرکزی مقرر کرده بود شبکه بانکی از مردادماه سال 95 نسبت به پرداخت ماهانه 150 هزار فقره وام ازدواج با یک ضامن معتبر اقدام و هر 15 روز آمار و عملکرد خود را در این خصوص به بانک مرکزی ارسال کنند؛ در عین حال نیز بانک مرکزی مطرح کرد نسبت به تعیین سهمیه استانی برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اقدام خواهد کرد.

علی اصغر میرمحمد صادقی؛ مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در روزهای اخیر اعلام کرد بزودی سهمیه امسال بانک ها برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مشخص و ابلاغ می‌شود.

این مقام مسئول در بانک مرکزی همچنین از پرداخت 280 هزار فقره وام ازدواج در 3 ماهه ابتدای سال جاری خبر داد. میرمحمد صادقی دلیل تاخیر در پرداخت وام ازدواج برخی متقاضیان را ثبت نام در یک بانک خاص و در نتیجه شلوغی صف دریافت وام آن بانک عنوان کرد.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی اظهارداشت: برای مدیریت تقاضاها، بانک مرکزی بعضا امکان ثبت‌نام در برخی بانک‌ها را مسدود می‌کند تا تقاضاها به سمت بانک‌های دیگر هدایت شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۱۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد